Over ons

overonsboas

Onze reu Boas, 27-11-2004 - 28-09-2015

cc767019 ad36-4793-b493-ce2b909e14e8.JPG

Wie zijn wij?

Wij zijn Marcel en Danielle Esser en hebben twee grote zonen, Dylan (samen met schoondochter Isabelle) en Boyd. Wij wonen in Huizen, Noord Holland. Heerlijk op loopafstand van het bos, waar wij dus vaak te vinden zijn. Gelukkig zijn wij alle 5 echte “hondenmensen” en genieten allemaal van onze lieve vriendin Floor.

Ik vind het leuk om met Floor nieuwe dingen te proberen zoals "suppen met je hond" of  te leren speuren. Bezig zijn met gedrag en beweging zowel van hond als mens en die combinatie vind ik erg interessant. Ik ben druk bezig om mijn kennis hierin uit te breiden. Onlangs heb ik mijn diploma tot Kynologisch Masseur (gevorderd) behaald en ben nu druk bezig met het behalen van mijn diploma tot Kynologisch Sport Masseur en Massage Therapeut voor honden. Verder blijf ik mij ontwikkelen en volg ik vele diverse trainingen van EHBO voor honden en ontwikkeling bij pups tot alles over voeding. Als ik kan helpen of advies kan geven doe ik dat graag. Mocht u tijdens de opvoeding ergens tegenaan lopen contact mij gerust, ik probeer raad te geven of ik kan een goede puppy coach adviseren.

Op vakantie zijn wij vaak op het eiland Terschelling te vinden. Zowel in de zomer als winter verblijven wij hier graag en natuurlijk gaat Floor dan mee. Kortom wij vinden het heerlijk om met honden bezig te zijn!

Wij kunnen niet wachten op ons nestje met Floor en hopen dat alles goed mag gaan en kijken erg uit naar deze drukke, spannende maar ook bijzondere tijd!

Ook wilde ik onze Boas nog even noemen. Onze eerste Gordon, een prachtige grote reu. Boas was onze eerste kennismaking met dit ras en zeker niet de laatste. Helaas is Boas in 2015 vertrokken naar de eeuwige jachtvelden. 

Mochten er nog vragen zijn, wij staan iedereen graag te woord, dus aarzel niet, en neem gerust contact met ons op.