Over ons

Onze reu Boas, 27-11-2004 - 28-09-2015

Wie zijn wij?

Wij zijn Marcel en Danielle Esser en hebben twee grote zonen, Dylan en Boyd. Wij wonen in Huizen, Noord Holland. Heerlijk op loopafstand van het bos, waar wij dus vaak te vinden zijn. Gelukkig zijn wij alle 4 echte “hondenmensen” en genieten allemaal van onze lieve vriendin Floor.

Ik ben degene die de trainingen en cursussen met Floor heeft gevolgd. De puppy cursus, vervolg cursussen en daarna de jachttrainingen. Mede omdat ik dat heel erg leuk vind om te doen, en daar misschien ook iets meer tijd voor weet vrij te maken. Bezig zijn met gedrag, zowel van hond als mens, en die combinatie, vind ik erg interessant. Ik heb onlangs een meerdaagse training gevolgd hierin en ben trots op het certificaat wat ik heb mogen behalen.

Ik vind het leuk om te helpen, dus mocht u bij de opvoeding ergens tegen aanlopen mail mij gerust. Ik probeer u raad te geven of ik kan u een goede puppycoach adviseren. 

Op vakantie zijn wij vaak op het eiland Terschelling te vinden. Zowel in de zomer als winter verblijven wij hier graag en natuurlijk gaat Floor dan mee. Kortom wij vinden het heerlijk om met honden bezig te zijn!

Wij kunnen niet wachten op ons nestje met Floor en hopen dat alles goed mag gaan en kijken erg uit naar deze drukke, spannende maar ook bijzondere tijd!

Ook wilde ik onze Boas nog even noemen. Onze eerste Gordon, een prachtige grote reu. Boas was onze eerste kennismaking met dit ras en zeker niet de laatste. Helaas is Boas in 2015 vertrokken naar de eeuwige jachtvelden. 

Mochten er nog vragen zijn, wij staan iedereen graag te woord, dus aarzel niet, en neem gerust contact met ons op.